Nyhetsflödet

Wednesday, June 6, 2012

Idag 7/6 - Dace

Idag den 7/6

Mycket av arbetet på Frälsningsarméns Högkvarter i Riga handlar just nu om förberedelser för kongressen i Riga den 15-17 juni. Du kan läsa mer om kongressen här.

Glöm inte bort att be för kongressen. Böneämnen för varje dag hittar du här. Den här veckan har vi 24/7 bön för kongressen i Lettland. Det innebär att vi har förebedjare som ber 24 timmar om dygnet i sju dagar. Det är inte försent att bestämma sig för att åka till Riga. Det går dagligen båt från Stockholm och flygförbindelse från många platser i Sverige och Norge.

Vi har fantastiska medarbetare som förbereder kongressen. Jag har tidigare presenterat Iveta, en nyckelperson i alla kongressförberedelserna, Darta som ansvarar för barnmusikalen på lördag eftermiddag samt Karina som förbereder Barnens Kongress.

Dace arbetar normalt som tolk på officersskolan. I kongressförberedelserna är Dace informationssekreterare. Hon förbereder flygblad som vi ska dela ut vid alla friluftsaktiviteter, affischer och inbjudningar samt powerpoint-presentationer till samlingarna i kongresshallen. Dace kommer dessutom att tjänstgöra som tolk i kongressmötena.

No comments:

Post a Comment