Nyhetsflödet

Monday, June 4, 2012

Idag 5/6 - Darta och Karina

Idag den 5/6 

Mycket av arbetet på Frälsningsarméns Högkvarter i Riga handlar just nu om förberedelser för kongressen i Riga den 15-17 juni. Du kan läsa mer om kongressen här.

Vi har fantastiska medarbetare. Igår presenterade jag Iveta, en nyckelperson i alla förberedelser. Idag presenterar jag våra regionala ungdomsarbetare.

Darta är ansvarig för en barnmusikal under kongressen. Barn från de små byarna runt om i Lettland kommer att få stå på scenen i en av Rigas finaste kongressalar. Darta har under hela vårterminen rest runt i landet och övat med barnen. Alla 35 barnen har också varit samlade till ett övningsläger i Riga. på lördagseftermiddagen under kongressen framförs barnmusikalen. Kom och upplev den tillsammans med flera hundra andra.

Karina är kadett och kommer att ordineras till frälsningsofficer under kongressen tillsammans med sju andra kadetter. Hon har under lång tid planerat för Barnens kongress som kommer att hållas i en stor lokal i samma hus som kongresshallen. Fredag kväll, Lördag kväll och Söndag förmiddag blir det speciella kongressmöten för barnen.

No comments:

Post a Comment