Nyhetsflödet

Sunday, June 3, 2012

Idag 4/6 - Iveta!

Idag den 4/6

Mycket av arbetet på Frälsningsarméns Högkvarter i Riga handlar om den stundande kongressen. En av nyckelpersonerna i både kongressförberedelser och det löpande arbetet är vår personliga sekreterare och tolk, Iveta.

Hon är vår röst och våra öron. Hon är den som tolkar alla våra samtal med medarbetare och externa samarbetspartners. Hon är också den som svarar för mycket av det administrativa arbetet på HK.

Då det gäller vår kongress den 15-17 juni är Iveta huvudkoordinator för alla kongressaktiviteterna. Lokalbokning, utlogering av alla kongressdeltagare från hela landet och införskaffande av alla tillstånd vi behöver för marscher och friluftsaktiviteter under kongressen. Dessutom ansvarar Iveta för kongressens lovsångsgrupp samt kommer att vara huvudtolk under de offentliga mötena.

Det finns fortfarande möjlighet för dig att komma till kongressen i Riga. Förutom Ivetas lovsångsgrupp medverkar Västerås hornmusikkår, Templets hornmusikkår från Stockholm, Riga Staff Songsters, Frälsningsarmén nationella kongresskör. Ledarna för Frälsningsarmén i Europa samt ledarna för Frälsningsarmén i Sverige/Lettland. Dessutom blir det ordination av åtta nya lettiska officerare. Här finns det mer information om kongressen.


No comments:

Post a Comment