Nyhetsflödet

Saturday, January 5, 2013

Tidig söndagsmorgon den 6 januari

Veckorevy över den gångna veckan från min personliga utkikspunkt på livet

Ännu en vecka har passerat. Veckan har för vår del huvudsakligen handlat om att bära kartonger och möbler. Vi har också tillbringat en god del tid grävande i kartongerna där vi förvånat upptäcker saker vi glömt som varit nedpackade och magasinerade i tre och ett halvt år.

Lettland  känns nästan overkligt nu. Våra kvällspromenader nedför Brivibasgatan, genom Gamla Stan i Riga, ned till stranden av floden Daugava där vi brukade ha vår kvällsbön. Det var så naturligt och hemtamt att gå där och nu känns det overkligt som i en annan värld.

Vi får rapporter från Lettland att arbetet fortsätter att växa och expandera. Den rysktalande kåren nere i Lettlands sydöstra hörn upplever en dramatisk tillväxt. Här fick vi lite bilder från julhelgen på kåren i Daugavpils.
HÄR kan du se många fler bilder från julfirandet i Daugavpils

I somras startade vi två nya kårplanteringar. I Saldus har Frälsningsarmén inte haft någon verksamhet tidigare. Vårt öppningsmöte i september var ett friluftsmöte, eftersom vi inte hade hunnit skaffa en lokal vid den tidspunkten.
Friluftsmöte i Saldus
Nu i veckan fick vi också rapporter om det först inomhusmötet i Saldus i hyrda lokaler.
Se många fler bilder från mötet i Saldus HÄR.

Vi ber att tillväxten i Lettland ska fortsätta och att Guds rike även ska växa i Sverige, Skandinavien, Europa och intill världens ände.

Ha en välsignad vecka
Peter Baronowsky

No comments:

Post a Comment