Nyhetsflödet

Sunday, April 8, 2012

Idag 9/4 - Annandagar

Idag den 9/4

Tidig morgon Annandag Påsk sitter jag på båten tillbaka hem till Riga efter några dagar i Sverige. Det är annandag påsk. Dagen efter uppståndelsedagen. Festen är över och då kommer annandagen. Efter den kommer en annan dag och därefter ett antal annan dagar.

Livet består huvudsakligen av annan dagar. Vanliga vardagar efter festen. Men annandagarna är viktiga. De är vårt liv och vad vi använder annandagarna till skapar vårt liv.

Idag hittar du en ny rubrik på rupeba.se. Det är en ny blogg som heter "Nyhetsflödet" och den ersätter rubriken "Morgonkollen" som funnits där en längre tid. Orsaken till bytet är att det finns andra hemsidor som gärna vill publicera innehållet som jag haft under rubriken Morgonkollen. Nyhetsflödet är därför mer allmänt hållen. Mer personliga inlägg och specifika inlägg om Frälsningsarmén kommer att finnas kvar på rupeba.se under andra rubriker.
Nyhetsflödet är inte värdeneutralt. Urvalet är gjort för att vara opinionsbildande. De flesta inläggen speglar värderingar som ligger till grund för rupeba.se. Utgångspunkten är den evangelikala kristna tron som den uttrycks i Lausannedeklarationen.

/Peter Baronowsky

No comments:

Post a Comment