Nyhetsflödet

Friday, August 24, 2012

Nu är "Bygget-Mälardalen" igång!

Igår startade konferens Bygget i Uppsala. Hela vägen från Stockholm till Uppsala var det trafikstockning och vi tänkte att nu kommer det att bli trångt på konferensen...
...men det visade sig att inte alla i köerna på motorvägen Stockholm-Uppsala var på väg till konferensen. Men då konferensen började visade det sig att det var många som hade hittat fram till Korskyrkan i Uppsala.

På eftermiddagen hade det varit samlingar "seniorer" med Ingrid Lindberg, Nils-Erik Karlsson och Roger Larsson. Rut och jag hann inte dit i tid för att vara med på seniorträffen men fick rapporter om starka möten under eftermiddagen.
På öppningsmötet på fredagskvällen talade Rut över temat "Kallad" och lovsångsteamet från Västerås, med Daniel, Marina, Ludde och många fler, gjorde tjänst. Många tog av sig skorna och gick fram till korset efter Ruts predikan om Mose kallelse: 1/Våga närma dig Gud, 2/Ta av dig skorna, 3/Ikläd dig din kallelse.

Vi fick också leverera hundra exemplar av andaktsboken "Dagboken" till Handels bokbord under konferensen. De femtio ex. som Handels beställde sist var i det närmaste slutsålda. Om du inte har köpt boken, eller om du vill ge bort den till någon, så vet du nu var böckerna finns tillgängliga: På Handels försäljning under konferensen i Uppsala.

Idag på morgonen ska Rut och jag ha ett seminarium om att bli utrustad för att rädda andra. På eftermiddagen blir det välkomstmöte för de ny kadetterna som ska börja sin utbildning till frälsningsofficerare. Jag ser med förväntan fram till dagen!

No comments:

Post a Comment